Wydawnictwo
Kliknij, aby przejść do Wydawnictwa

Ukryte toksyny. Żywność, która truje

Mike Adams

[Wydawnictwo Esprit, 2017
Stron: 370
Dział:
ISBN: 9788365706973
 
 
 

 

Mike Adams

[Wydawnictwo Esprit, 2017

Dział:

Stron: 370

ISBN: 9788365706973

Za każdym razem, kiedy badania wykazywały alarmujące wyniki zawartości ołowiu, aluminium, wolframu, rtęci i arsenu oraz innych toksycznych składników w codziennych pokarmach, w zdrowej żywności, w smakołykach dla zwierząt, jak również w certyfikowanej żywności organicznej, reakcja producentów była zawsze taka sama: „Nie mów o tym nikomu!”.

FRAGMENT
Amerykański naukowiec MIKE ADAMS przerywa zmowę milczenia na temat tego, czym tak naprawdę „karmią” nas producenci żywności, suplementów diety, witamin, szczepionek i kosmetyków.
Wielkie koncerny spożywcze oraz środki masowego przekazu, które utrzymują się z reklam produktów spożywczych i suplementów, zmówiły się, aby nie ujawniać dowodów naukowych i ukryć przed opinią publiczną szokującą prawdę na temat jedzenia. Prawdę na wagę naszego zdrowia i życia.
Z książki dowiesz się:
• czym skażone są żywność, suplementy diety,
produkty ekologiczne, kosmetyki oraz karma dla zwierząt;
• jaki ma to wpływ na nasze zdrowie i życie?
• co jeść, a czego unikać?
• jak odtruć zatruty organizm?
MIKE ADAMS – naukowiec, publicysta, wielokrotnie nagradzany dziennikarz śledczy. Założyciel i redaktor portalu NaturalNews.com, twórca FoodInvestigations.com, HealingFoodReference.com, HonestFoodGuide. org i kilku innych serwisów poświęconych tematyce zdrowia naturalnego.